Alergare

Afiseaza: 1-24 din 131 produse

 Filtre
Omul este nascut pentru a alerga sau pentru a merge pe jos. Nici o alta forma de miscare nu este mai naturala si mai benefica decat alergarea. In mii de ani, fiziologia omului s-a adaptat unei vieti care alterneaza mersul, alergarea si odihna. Doar in ultimii 50-60 de ani oamenii au devenit sedentari, folosind abuziv progresele stiintifice.
Consumand energie vom avea mai multa energie. Pe masura ce corpul nostru va consuma energie, isi va crea mecanisme prin care va produce si mai multa energie. Corpul uman este un sistem care se dezvolta in directia pe care noi i-o dam. Daca alergam sau mergem pe jos in fiecare zi, atunci corpul se va readapta rapid.
Alergarea ne schimba modul de viata nesanatos intr-unul sanatos. Alergand, vom reduce in mod natural lucrurile care ne fac rau ca: alcoolul, tigarile, mancarea nesanatoasa, noptile albe etc.
Managementul stresului. Alergarea usoara poate fi o modalitate de a ne recupera dupa viata stresanta de zi cu zi. Faceti un lucru simplu cand sunteti stresat: mergeti pe jos sau alergati si veti vedea ca nivelul stresului scade pana la o valoare acceptabila.
Alergarea poate fi cel mai bun curs de dezvoltare personala pe care-l puteti face. Cei care isi fac din alergare un obicei, isi dezvolta si intaresc trei dintre convingerile intalnite la oamenii care au rezultate deosebite: rezultatele apar urmare a unui efort sustinut, limitele sunt doar in mintea noastra, asumarea responsabilitatii pentru ceea ce facem.
Cei care alearga transmit energie in jurul lor.
Alergarea ne mentine intr-o stare productiva si pozitiva.
Alergarea reactiveaza muschii si ne face sa aratam mai bine.
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!